Caps elemes gyerekbútor család.

A gyerekszoba berendezése minden család életében nagydolog. Szeretnénk a gyerekszobát úgy berendezni, hogy otthonos legyen, szép legyen benne a bútor, illeszkedjen egymáshoz a fal, a gyerekbútor, a szőnyeg és a függöny színei. Itt érünk el arra a pontra, hogy ugyan az a feladat, mint a nappali berendezésénél csak itt a gyerekszobáról beszélünk.

Persze a gyerekszoba berendezésénél jelen van egy jókora érzelmi töltet is, mert ugye a szülő a gyermekének a legjobbat, a legszebbet szeretné adni. Ezzel nincs is baj, hiszen ez így van jól, és ma már hatalmas választék áll rendelkezésre úgy a bútorok színében, árában, minőségében, mint a kivitelében, hogy ezt megtegyük.

Caps ifjúsági bútor ládaA Caps elemes gyerekbútor család jó választás a gyerekszoba berendezéséhez. Rögtön az első sarkalatos kérdésre frappáns választ ad. Ugyanis ifjúsági bútorok esetében jellemzően a színek különböztetik meg egymástól a fiús gyerekbútort a lányos gyerekbútortól. A Caps bútorok alapszínek minden esetben egyformán a világos tölgy, és csak a bútort díszítő mart díszléc, bizonyos elemeknél szegélyléc kapott színezést. A díszlécek színeit pedig mi választhatjuk ki három opció közül. Az egyik a lányos vonal a pink szín, a másik a fiús vonal a kék szín és a harmadik az unisex vonalat képviselő szürke szín. Ezek a díszlécek meghatározzák az egész bútor kinézetét, csupán a szín megváltoztatásával.
Maga a bútor nagyon egyszerű, letisztult forma, de az ötletes megoldások hihetetlenül feldobják. Meghatározó eleme a bútorokat fedő lapok elejének markáns lekerekítése. Ezzel bizonyos biztonságot is csempészünk a gyerekszobába, miután megszabadultunk az élektől és még jól is néz ki. A Caps szekrényeknél a legötletesebb megoldás az, hogy a fogantyúkat elhagyták de a funkciójukat átvették a díszítő elemek. Ez pontosan azt jelenti, hogy a díszléceknél fogva tudjuk nyitni a fiókokat és az ajtókat. Zseniális megoldás.

Caps komódA Caps gyerekbútor család nem fukarkodik az elemekkel, így tényleg egyszerűen tudjuk a gyerekszobát berendezni. Komódból rögtön négy fajta van. Megtalálunk fiókosat, ajtósat, de helyet kapott a kínálatban egy úgynevezett láda is, ami rengeteg dolog elnyelésére képes. Van íróasztal fiókkal, polccal, van kisasztal, falipolc sima és több rekeszes. A szekrények sora is népes. Van egyajtós ruhásszekrény, kétajtós ruhásszekrény és van egyajtós nyitott polcos szekrény és van kétfiókos nyitott polcos szekrény is, de van kétajtós sarokszekrény is, és természetesen a gyerekszoba elengedhetetlen bútora a gyerekágy is gazdagítja a kínálatot. Az ágykerethez kiegészíthető vendégággyal vagy pedig ágyneműtartó fiókkal.
A kínálatot tekintve azt merem mondani, hogy bármilyen méretű gyerekszobát kényelmesen berendezhetünk gyermekünknek a Caps elemes gyerekbútor család elemeiből.

A bútorok lapra szerelve érkeznek, kartonpapír csomagolásban, így összeszerelést igényel, amit egy részletes összeszerelési útmutató tesz egyszerűvé.

A Caps elemes gyerekbútort IDE KATTINTVA érhető el.